Szeretettel várjuk látogatóinkat. Találkozhatsz az oldalon receptekkel, egyéb érdekes ezoterikus témákkal, láthatsz szép régiséget, kedvedre való olvasni valókat. Társoldala a https://minden-nap-alap ajánlom figyelmedbe.
2017. január 22., vasárnap
RECEPT NEKED
A habport gépi vagy kézi habverővel a tasakra írt szükséges tej mennyiséggel habbá verjük, amikor a megfelelő állagát elértük beletesszük a mascarpone sajtot és a vanília cukorral simára elegyítjük. A kifőzött kávéba egy teáskanálnyi rum aromát keverünk, ebben egyenként megforgatjuk a babapiskóta darabkákat és egy kedvünk szerinti tálba tepsibe (én tégla formájú jénait használok) szépen sorba rakjuk. Rá kanalazunk egy réteg krémet, meghintjük kakaós cukorral, majd ismét kávés babapiskóta, krém, kakaós cukor, addig amíg el nem fogy. Ügyeljünk, hogy jól osszuk a mennyiséget. A rétegek száma attól függ mekkora és milyen tálat alkalmazunk. Majd néhány órára hűtőbe tesszük, és ott is tartjuk míg el nem fogy. Amennyiben gyermekeknek vagy egészségi oknál fogva kávét nem fogyasztóknak szánjuk használhatunk kakaót vagy cappuccinót a kávé helyett.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése