2017. január 23., hétfő

 

HÍRES SZERETNÉL LENNI, SIKERRE VÁGYSZ ?

A  feng shui-ról  biztos hallottál már.  Volt róla szó korábban itt is. Azzal kezdeném, hogy érdemes az otthonodat vagy bármilyen  lakó teredet, kilenc egyenlő részre osztanod, illetve 3x3 részre. Így mérlegelve, a bejárattal szemközti középső kilenced a HÍRNÉV rész.
 elephant-1791622_640
Amennyiben ezzel kapcsolatos vágyaid vannak, érdemes elhelyezni ide, piros színű csúcsos díszeket esetleg formában ezt megtestesítő gyertyát . Állatokat , embereket megszemélyesítő tárgyakat, kisebb szobrocskákat. Legfőbb állati figura a majom és az elefánt, melynek ormánya a bejárat felé mutat. Ide érdemes még helyi megvilágítást tenni, fali vagy állólámpát. Ami az égtájak szerinti vonatkozást illeti, otthon vásárlása vagy választása előtt állóknak, hasznos lehet figyelembe venni, hogy ez kelet felé nézzen.
Amennyiben érdekelnek ezzel kapcsolatos dolgok, még itt találsz róla az otthonod szemszögéből nézve  néhány írást. Az anyagiakkal kapcsolatos , jó esetben a bejárattal szemközti bal egy kilenced részre vonatkozik :http://minden-nap-alap.hu/blog/2017/01/13/ezoteria-5/    A szerelem párkapcsolatra a bejárattal szemközti jobb kilenced részre itt :http://minden-nap-alap.hu/blog/2017/01/06/ezoteria-4/
Sok sikert és szerencsét kívánok !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése