2020. augusztus 23., vasárnap

Öngondoskodás bizzcoin-nal

 

Öngondoskodás bizzcoin-nalÖngondoskodás és a bizzcoin ami jövedelmező befektetés lehet mindenki számára. Napjainkban egyre több lehetőséggel áll elő a hazai online piac, ahol sok induló és külföldihez kapcsolódó hálózatba csalogatják az online felhasználókat. Szeretnék egy kis betekintést adni egy olyan hálózatba amely nem csak az MLM rendszerével gyarapíthatja a részt venni szándékozókat. Értékének növekedése napi szinten profitot termel.

Indulás

Sőt az indulási procedúrától eltekintve a heti egy kattintáson kívül nem kíván egyéb teendőt. Számomra rövid idő alatt bizonyosságot nyert, hogy ez egy remek passzív bevétel forrás lehet, minden résztvevő számára. Az alábbiakban szeretnék segítséget nyújtani az induláshoz. Ez a videó remek tájékoztatóul szolgál Kat ! Ide  BizzTrade

Öngondoskodás BizzCoin-nal Adonisz.com (4)

Bizzcoin.bizztrade

Aki szeretne egy remek hálózat tagjaként akár passzív, akár aktív keresetre szert tenni   ⇒ ITT ⇐    tud regisztrálni. Szükséges a folyamat elvégzéséhez egy asztali eszköz ( számítógép vagy lap-top) és a saját okostelefonod. Fontos tudnivalók hozzá:  Crhóm böngésző megnyitása. Szükséges eszközök előkészítése. A platform biztonsága érdekében ez az oldal viszonylag rövid ideig aktiválható, akinek nem sikerül ez alatt az időkorlát alatt befejezni, annak szükséges frissítenie és újra kezdeni a bejegyzés folyamatát. Ne használj ékezeteket mert nem fogadja el. ( pl. Ágnes az Agnes). A bejelentkezési adatai előbb írd le!

Regisztráció menete

Az 1. sorban a szponzorod felhasználó nevét fogod látni.

A 2. sor az általad választott nevet kell beírnod, amelyet 4 db számnak kell követnie.

3. sor Keresztneved,

4. sor a Vezetékneved.

5. sor egy általad választott biztonságos jelszó amelynek tartalmaznia kell egy különleges karakter Pl @-t kis és nagy betűt valamint számot is.

6. sorban megismétled a jelszót.

A 7. sorban kiválasztod az országod és mellé kéri a telefonszámod.

8. sorba a Gmail címed kerül.

9. sorban maradj a Free Singup- nál. El kell fogadnod a feltételeket, ki kell pipálnod a két pici kockát és az emberi mi voltott igazoló reCaptcha-t. Majd kat a regisztrációs buttonra. Emailt fogsz kapni amelyet vissza kell igazolnod !

Az 1. csomag vásárlásod követően megfog jeleni a személyes biztonsági kulcsod és a QR kódod. A biztonsági kulcsod feltétlenül írd le és tarts biztonságos helyen, ugyanis erre akkor lehet szükséged, ha a technikai eszközeidben hiba keletkezik, ezzel a karaktersorral lehet visszaállítani a fiókod. A QR kép a telefonodba való beolvasásra szolgál, de ehhez szükséged van a Google hitelesítő appjára. Amelyet ingyenesen beszerezhetsz a Google play áruházból. ⇒ ITT ⇐Google hitelesítő

Az Google hitelesítő letöltését és megnyitását követően a jobb alsó sarkában klikelj a kis keresztre, majd olvasd be a képernyőről a képkockát. Amikor ez elkészült, be kell írnod a telefonodról az itt kapott számsort, majd klikk a buttonra. A Gmail fiókodban vissza kell igazolnod a regisztrációdat, a levél pillanatok alatt beérkezik. GRATULÁLOK !

 A bizzcoin webiroda

Email visszaigazolását után a bejelentkezési oldaladon találod magad, ahol az általad választott felhasználó névvel és jelszóval megkezdheted a belépést a webirodádba. Itt szükséged lesz a Google hitelesítődre, amely megnyitását követően a BizzCoin sorhoz hozzárendelt 6 jegyű számot kell beírnod. Ez folyamatosan változik a nagyobb biztonságért, ezért gyorsan kell cselekedned. Minden egyes belépési alkalommal így történik. A megjelenő oldal az irányítópultod. Itt fogod látni hogyan gyarapodik a bevételed. Rendkívül okos megoldás, öngondoskodás, ezért még hálás leszel magadnak. Több megoldást lehetőséged találsz a tőkéd kezelésére.

Öngondoskodás BizCoin-nal Adonisz.com

Öngondoskodás BizzCoin-nal Adonisz.com

Elkezdődött az öngondoskodás

A webirodád jobb felső szegletén a neved mellett betudod állítani a használathoz szükséges nyelvet. Veled szemben baloldalon lesz a menüsor, itt a profilodnál ki kell tölteni az adataidat és elmenteni. Az első csomagod megvételét a csomag vásárlása menüpontból indíthatod. Kiválasztod a fizetési módot, majd a számodra megfelelő értékű csomagot kattintással, beírod a szükséges adatokat amely a bankkártyád vagy számládat illeti és kiegyenlíted a választott értéket. Azoknak akik vásároltak már online ismerős teendő.

Öngondoskodás BizzCoin-nal Adonisz.com (2)

Az első robotod tettekre kész, amelyet a főoldaladon a kis fogaskerekekre kattintással a hét első napján indíthatsz. Heti 5 napot fog neked dolgozni 52 héten át, de ne feledd minden hétfőn indítani ! Lehet kereskedési stratégiát választani A, B, C. Különbőző, előre nem ismert mennyiségű profitot generálnak. Ezzel, ha nem akarod, más teendőd nincs, csak látni ahogyan gyarapodik a bevételed. Ez a tökéletesen elkészített kontstrukció szupperul végzi a feladatát. Amennyiben szeretnél további profitra szert tenni 2 fő bevonásával már aktív taggá válhatsz és részesedhetsz a ifjú BizzCoin növekedésének minden pillanatából. A saját regisztrációs linked is itt találod amellyel új tagoknak szerezhetsz örömet és bevételt. Öngondoskodás folyamata ezzel elkezdődött.

Öngondoskodás BizzCoin-nal Adonisz.com (3)

A profitodat BizzCoin pénztárcába veheted ki, és onnan tudod továbbítani az általad szükséges helyre. Remek öngondoskodás forma, akár kiegészítéskén, befektetésként, sokrétűségét azok számára mutatja meg akik hisznek és bíznak önmagukban, tesznek azért, hogy tudjanak jólétben élni.

A webiroda bemutatásáról ⇒  ITT  ⇐ találsz videó

BizzCoin pénztárca ingyenesen letölthető telefonos applikáció ⇒  ITT  ⇐

 

AKI REGISZTRÁL TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KERESSEN FEL A FACEBOOKON !!!

Bizzoin wallet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése